Születtem : 1968 június 7-én
Ez fontos, ezzel kezdeném, hiszen az ikrek összes kettősségével meg vagyok áldva
Nagyon szépen köszönöm a rengeteg emailt, amit nekem küldtök. Néha úgy érzem, meg sem érdemlem, hiszen azt a szeretetet, amit Édesapám Ihász Gábor által kaphattam meg, Tőletek, van "olyan", hogy rosszul, illetve nehezen kezelem
A közel 7000 emailből, talán..... 50-60 "db" volt olyan ,/ több, mint egy év alatt !!!/ amelyben, nem értettek meg, illetve, nem fogadták el, hogy én is "csak" ugyanolyan ember vagyok, mint bárki más. Tudok sírni,tudok nevetni, mindent ugyanúgy "tudok", és teszek is, ahogyan a legtöbb ember.
Nnnnnnna jó........ majdnem
/ Még szülői értekezletre is járok
Mégis kivételes helyzetben vagyok, hiszen a második levél, a legtöbb esetben, már nem Ihász Gáborról, hanem rólam, és csak nekem szól! Ez így is van rendjén, hiszen "felvállaltam" és igyekszem, legjobb "tudásom" szerint képviselni Édesapámat!
"Ha " van valaki a földön
Amikor Veletek "vagyok", Apu minden rezdülését magam mellett érzem.
Több, mint egy éve "él" a honlap, sokminden történt azóta, jó és rossz, ugyanúgy. Nagyon sok embert megismertem, személyesen is .....
akik ma már, az életem részét képezik, és valamilyen módon hozzám "tartoznak".
Ennek ellenére, előfordul, hogy a bejövő emaileimben, / melynek száma átlag ..... 50 körül van, naponta / találkozom olyannal is, amelyben
értetlenül állnak, a válaszaim rövidsége, "kimértsége", előtt.
Nincs titok, nincs "különös" jelentősége , egyetlen oka van,"alap"járaton, nagyon gyors
Néha .... még én magam sem tudom ...... hol vagyok .... merre járok
Sokan kérdeznek a magánéletemről, amire valóban ,/ én is tudom/ nem mindig "elég" a válaszom.
A Férjemet, és életem legnagyobb Büszkeségét a Fiamat, szándékosan "nem" vonom bele, az életem "ezen" részébe, ..... semmilyen formában .
őket kizártam ..... féltem ..... néha .... már-már .... önző módon
Ettől függetlenül, nem vagyok megközelíthetetlen, és elérhetetlen csillag sem / csak Apukám gondolta úgy
Már régóta készülök ezt a "vallomást" megírni, hiszen egyre több ember van jelen, aki várja a magyarázatot.
Még márciusban megismerkedtem valakivel, aki ma is a legnagyobb kritikusom, és akinek szava, számomra mérvadó! Nagyon komoly ember, és egész "más", mint én, mégis ő tudta egyedül megfogalmazni, azt... amit én csak sejtettem eddig. Nagyon sokat segített, és segít ma is! Azóta szorosabbra fűztük a kapcsolatunkat!
Az Úr, neve elhallgatását kérte
Visszakanyarodva, még két... nagyon fontos dologhoz, ami szintén, mára már mindennapos kérdéssé vált.
Tovább..... nem halogathatom a választ ......
Konkrétan "egy" könyv, és az Ihász Gábor emlékkoncert....
Nem fogok mellébeszélni, nem is én lennék
Jelentem
Valószínüleg....... be kell látnom .... nem leszek alkalmas erre a nemes "feladatra".
Olyan sebeket szakít fel, amire nem is gondoltam, sok-sok emlék, képek, mondatok, érzések ........amik magukkal ragadnak, és visszarepítenek a múltba .....amiről tudom, soha többé ......egyetlen pillanatra sem kaphatom vissza már, soha ........ nem élhetem újra!!!
Örökre elvették tőlem ........ pótolhatatlan számomra !!!!!!!!
Ikrek vagyok, egy pillanat alatt megfordul velem a világ ....
Ilyen mentalitással, és temperamentummal, valószínüleg, lehetetlen lesz megírni a könyvet...
Volt aki azt írta, irigy vagyok, hiszen nem osztok meg történeteket a látogatókkal. Ez nem így van, hiszen ha igazán irigy lennék, a honlap sem készülhetett volna el .....
" De" ...... igaz az is, vannak történetek / és a legtöbb ilyen / amiket Apukámmal ,csak mi ketten éltünk meg.
Ihász Gábor magával vitte a titkot örökre, és ma már csak én őrzöm azokat . Ezeket .... valóban jól érzitek, féltem......még a Fiam, és a Férjem sem ismer néhányat ....
" Persze" ..... rengeteg olyan élményünk is van ........
ami "publikus" ....... azokat viszont szívesen elmesélem Nektek ...... ha minden "jól" megy, hiszen ezt kéritek a legtöbb emailben is ........
Mondtam ....... őszinte leszek, most itt tartok.
Emlékkoncert ...... szintén nehéz, nem véletlenül " tologatom" .....
Ebben a hónapban .... kiderül ..... e percben , még magam sem tudom biztosan.....
Eredetileg október 29-re terveztem ... Édesapám Születésnapjára
Így... és ennyi az igazság ......
Majdnem mindenki megkérdezi
kedvenc színész ........kedvenc szinésznő.....
énekes , általában ... a kedvencekről :
Ígérem ..... ezt is leírom a közeljövőben, név szerint!
Egy nevet, viszont azonnal....gondolkodás nélkül ide kell írnom : Maggie Reilly. Csodálatos hangja van, mindig elvarázsol .........
Itt többet meg lehet tudni róla
http://reilly.szm.com/
Természetesen a honlap továbbra is "él" ...és a családom után, a legfontosabb számomra! Odafigyelek, igyekszem jelen lenni, igyekszem "továbbá"
Szerintem minden normális ember,lassan alszik ilyenkor, és nekem most kezdődik a nap, harmadik része
Aranyosak vagytok akkor is, amikor visszakérdeztek emailben , adrika te éjjel fél háromkor válaszolsz nekünk ??
Igen .... ez így van, mindenki jól látja
Az én alvásigényem minimális, napi 3-4 óra
Ez azért is jó, mert nem alszom át az életemet, hiszem, hogy minden percet amit alvással töltök, eltékozolt idő. Az élet, ehhez túl rövid ... így próbálom meghosszabbítani
Igazából .....amikor a honlap elindult, azt hittem ....arra gondoltam, jó ha heti 3-4 emailt kapok majd ...
Ez már az első hónap után kiderült.... az a heti 3-4 az ... heti 300 és 400 között van ..........
És erre valóban nem számítottam, és nem készültem
Hihetetlen
Erre semmi szükség, minden levelet megválaszolok, személyesen , a feladót soha nem nézem .............
Már késő este van, lassan éjfél ...... és még mindig 14 megválaszolatlan emailem van.....
Neki "ugrok" ........ hogy reggelre ....... mindenkinek vissza "adjak" valamennyit abból a sok-sok őszinte szeretetből, ragaszkodásból, ........ amit minden áldott nap, megkapok Tőletek !!!!
Köszönettel : Ihász Adrienne
P.S. Most is, amíg Nektek .......írogatok.......folyamatosan jönnek az emailek