Magamról

Az emlékoldal létrehozójáról :-)

Magamról

HozzászólásSzerző: Adrienne » 2005. aug. 05. pén., 21:26

Tisztelt Látogatók!

Születtem : 1968 június 7-én :-)
Ez fontos, ezzel kezdeném, hiszen az ikrek összes kettősségével meg vagyok áldva :-)

Nagyon szépen köszönöm a rengeteg emailt, amit nekem küldtök. Néha úgy érzem, meg sem érdemlem, hiszen azt a szeretetet, amit Édesapám Ihász Gábor által kaphattam meg, Tőletek, van "olyan", hogy rosszul, illetve nehezen kezelem :-(

A közel 7000 emailből, talán..... 50-60 "db" volt olyan ,/ több, mint egy év alatt !!!/ amelyben, nem értettek meg, illetve, nem fogadták el, hogy én is "csak" ugyanolyan ember vagyok, mint bárki más. Tudok sírni,tudok nevetni, mindent ugyanúgy "tudok", és teszek is, ahogyan a legtöbb ember.
Nnnnnnna jó........ majdnem :-)
/ Még szülői értekezletre is járok :-) / sms-t írni a pad alatt / :-)bár ... már nem sokáig /

Mégis kivételes helyzetben vagyok, hiszen a második levél, a legtöbb esetben, már nem Ihász Gáborról, hanem rólam, és csak nekem szól! Ez így is van rendjén, hiszen "felvállaltam" és igyekszem, legjobb "tudásom" szerint képviselni Édesapámat!
"Ha " van valaki a földön :-) aki ismerte Ihász Gábort, az én "lennék" :-)
Amikor Veletek "vagyok", Apu minden rezdülését magam mellett érzem.
Több, mint egy éve "él" a honlap, sokminden történt azóta, jó és rossz, ugyanúgy. Nagyon sok embert megismertem, személyesen is .....
akik ma már, az életem részét képezik, és valamilyen módon hozzám "tartoznak".
Ennek ellenére, előfordul, hogy a bejövő emaileimben, / melynek száma átlag ..... 50 körül van, naponta / találkozom olyannal is, amelyben
értetlenül állnak, a válaszaim rövidsége, "kimértsége", előtt.

Nincs titok, nincs "különös" jelentősége , egyetlen oka van,"alap"járaton, nagyon gyors :-) vagyok, és ez sok esetben "megnehezíti", hogy kapcsolatokat ápoljak, úgy..... ahogyan " kellene ", úgy ..... ahogyan elvárható "lenne"!
Néha .... még én magam sem tudom ...... hol vagyok .... merre járok :-)

Sokan kérdeznek a magánéletemről, amire valóban ,/ én is tudom/ nem mindig "elég" a válaszom.
A Férjemet, és életem legnagyobb Büszkeségét a Fiamat, szándékosan "nem" vonom bele, az életem "ezen" részébe, ..... semmilyen formában .
őket kizártam ..... féltem ..... néha .... már-már .... önző módon :-)
Ettől függetlenül, nem vagyok megközelíthetetlen, és elérhetetlen csillag sem / csak Apukám gondolta úgy :-) /
Már régóta készülök ezt a "vallomást" megírni, hiszen egyre több ember van jelen, aki várja a magyarázatot.

Még márciusban megismerkedtem valakivel, aki ma is a legnagyobb kritikusom, és akinek szava, számomra mérvadó! Nagyon komoly ember, és egész "más", mint én, mégis ő tudta egyedül megfogalmazni, azt... amit én csak sejtettem eddig. Nagyon sokat segített, és segít ma is! Azóta szorosabbra fűztük a kapcsolatunkat!
Az Úr, neve elhallgatását kérte :-) Személyiségi jogaira hivatkozva :-)

Visszakanyarodva, még két... nagyon fontos dologhoz, ami szintén, mára már mindennapos kérdéssé vált.
Tovább..... nem halogathatom a választ ......

Konkrétan "egy" könyv, és az Ihász Gábor emlékkoncert....
Nem fogok mellébeszélni, nem is én lennék :-)

Jelentem :-) a könyvből 3 oldal elkészült, alig tudtam megszülni, ebben a pillanatban is "vajúdok".....
Valószínüleg....... be kell látnom .... nem leszek alkalmas erre a nemes "feladatra".
Olyan sebeket szakít fel, amire nem is gondoltam, sok-sok emlék, képek, mondatok, érzések ........amik magukkal ragadnak, és visszarepítenek a múltba .....amiről tudom, soha többé ......egyetlen pillanatra sem kaphatom vissza már, soha ........ nem élhetem újra!!!
Örökre elvették tőlem ........ pótolhatatlan számomra !!!!!!!!

Ikrek vagyok, egy pillanat alatt megfordul velem a világ ....
Ilyen mentalitással, és temperamentummal, valószínüleg, lehetetlen lesz megírni a könyvet...

Volt aki azt írta, irigy vagyok, hiszen nem osztok meg történeteket a látogatókkal. Ez nem így van, hiszen ha igazán irigy lennék, a honlap sem készülhetett volna el .....
" De" ...... igaz az is, vannak történetek / és a legtöbb ilyen / amiket Apukámmal ,csak mi ketten éltünk meg.

Ihász Gábor magával vitte a titkot örökre, és ma már csak én őrzöm azokat . Ezeket .... valóban jól érzitek, féltem......még a Fiam, és a Férjem sem ismer néhányat ....
" Persze" ..... rengeteg olyan élményünk is van ........
ami "publikus" ....... azokat viszont szívesen elmesélem Nektek ...... ha minden "jól" megy, hiszen ezt kéritek a legtöbb emailben is ........

Mondtam ....... őszinte leszek, most itt tartok.

Emlékkoncert ...... szintén nehéz, nem véletlenül " tologatom" .....
Ebben a hónapban .... kiderül ..... e percben , még magam sem tudom biztosan.....
Eredetileg október 29-re terveztem ... Édesapám Születésnapjára
Így... és ennyi az igazság ......

Majdnem mindenki megkérdezi :-) ki a "kedvencem " ???????
kedvenc színész ........kedvenc szinésznő.....
énekes , általában ... a kedvencekről :

Ígérem ..... ezt is leírom a közeljövőben, név szerint!
Egy nevet, viszont azonnal....gondolkodás nélkül ide kell írnom : Maggie Reilly. Csodálatos hangja van, mindig elvarázsol .........

Itt többet meg lehet tudni róla :-)

http://reilly.szm.com/

Természetesen a honlap továbbra is "él" ...és a családom után, a legfontosabb számomra! Odafigyelek, igyekszem jelen lenni, igyekszem "továbbá" :-) hosszabban válaszolni az emailekre ....

Szerintem minden normális ember,lassan alszik ilyenkor, és nekem most kezdődik a nap, harmadik része :-)
Aranyosak vagytok akkor is, amikor visszakérdeztek emailben , adrika te éjjel fél háromkor válaszolsz nekünk ??
Igen .... ez így van, mindenki jól látja :-)
Az én alvásigényem minimális, napi 3-4 óra :-) Sőt néha még ennyi sem kell! :kalapacs:
Ez azért is jó, mert nem alszom át az életemet, hiszem, hogy minden percet amit alvással töltök, eltékozolt idő. Az élet, ehhez túl rövid ... így próbálom meghosszabbítani :-)!

Igazából .....amikor a honlap elindult, azt hittem ....arra gondoltam, jó ha heti 3-4 emailt kapok majd ...
Ez már az első hónap után kiderült.... az a heti 3-4 az ... heti 300 és 400 között van ..........
És erre valóban nem számítottam, és nem készültem :-)

Hihetetlen :-) Elárulok Nektek egy titkot :-) A legtöbb email így kezdődik, " Nem is gondoltam, hogy pont engem, válaszra méltatsz, azt hittem valami gép ír vissza, mint más honlapokon.

Erre semmi szükség, minden levelet megválaszolok, személyesen , a feladót soha nem nézem .............
Már késő este van, lassan éjfél ...... és még mindig 14 megválaszolatlan emailem van.....

Neki "ugrok" ........ hogy reggelre ....... mindenkinek vissza "adjak" valamennyit abból a sok-sok őszinte szeretetből, ragaszkodásból, ........ amit minden áldott nap, megkapok Tőletek !!!!

Köszönettel : Ihász Adrienne
P.S. Most is, amíg Nektek .......írogatok.......folyamatosan jönnek az emailek :-)
Adrienne
Site Admin

Vissza: MAGAMRÓL